Zet nu uw appartement in de Berchemboslaan 2 bus D3 in 2600 Antwerpen (Berchem) te koop

Zet nu uw appartement in de Berchemboslaan 2 bus D3 in 2600 Antwerpen (Berchem) te koop

Berchemboslaan 2 bus D3
2600 Antwerpen (Berchem)
RatingBeoordeling 4,2/5 gebaseerd op 3 reviews

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van het pand een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het te koop zetten van een koop appartement. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om kopers te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk appartement.

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

Eigenaar van het koop appartement in de Berchemboslaan 2 bus D3 in 2600 Antwerpen (Berchem)? U wenst deze graag te koop zetten? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopappartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar personen die een woning willen kopen op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw koop appartement. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het verkopen van uw koopwoning in de Berchemboslaan 2 bus D3 in 2600 Antwerpen (Berchem) vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op stad Antwerpen, bekend van het Museum aan de Stroom (MAS), vinden kopers het zoekertje van uw koopappartementen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.