Uw appartement in de Bordink 11 bus 2 in 2170 Antwerpen (Merksem) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Bordink 11 bus 2 in 2170 Antwerpen (Merksem) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Bordink 11 bus 2
2170 Antwerpen (Merksem)
RatingBeoordeling 3,2/5 gebaseerd op 1 reviews

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

U heeft plannen om uw appartement in de Bordink 11 bus 2 in 2170 Antwerpen (Merksem) als verkoper in de markt te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een koopwoning met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopwoning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw woning, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw koop appartement in de Bordink 11 bus 2 in 2170 Antwerpen (Merksem) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op gemeente Antwerpen (2000), bekend van het MAS (Museum aan de Stroom), draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw koopwoningen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het koop appartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een koopappartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een immo.