Uw appartement in de Boterlaarbaan 13 bus 0.0 in 2100 Antwerpen (Deurne) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Boterlaarbaan 13 bus 0.0 in 2100 Antwerpen (Deurne) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Boterlaarbaan 13 bus 0.0
2100 Antwerpen (Deurne)
RatingBeoordeling 4,2/5 gebaseerd op 2 reviews

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

U heeft plannen om uw woning in de Boterlaarbaan 13 bus 0.0 in 2100 Antwerpen (Deurne) te koop te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopappartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop zetten van uw appartement in de Boterlaarbaan 13 bus 0.0 in 2100 Antwerpen (Deurne) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, gekend van De Boerentoren, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van de koopwoning van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een immo. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.