Zet nu uw appartement in de Bothastraat 8 bus 8 in 2140 Antwerpen (Borgerhout) te koop

Zet nu uw appartement in de Bothastraat 8 bus 8 in 2140 Antwerpen (Borgerhout) te koop

Bothastraat 8 bus 8
2140 Antwerpen (Borgerhout)
RatingBeoordeling 4,3/5 gebaseerd op 1 reviews

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van het appartement een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het als verkoper in de markt zetten van een appartement. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om personen die een woning willen kopen te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk koop appartement.

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

Eigenaar van het koop appartement in de Bothastraat 8 bus 8 in 2140 Antwerpen (Borgerhout)? U wenst deze graag verkopen? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een immo met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een pand met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar kopers op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw immo. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het verkopen van uw appartement in de Bothastraat 8 bus 8 in 2140 Antwerpen (Borgerhout) vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op Antwerpen, met in zijn hart de Grote Markt, met het stadhuis, verscheidene gildehuizen en de Brabofontein, vinden kopers het zoekertje van uw koopappartementen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.