Uw appartement in de Boudewijnssteeg 11 bus 203 in 2018 Antwerpen-Zuid nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Boudewijnssteeg 11 bus 203 in 2018 Antwerpen-Zuid nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Boudewijnssteeg 11 bus 203
2018 Antwerpen-Zuid
RatingBeoordeling 3,8/5 gebaseerd op 2 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw appartement in de Boudewijnssteeg 11 bus 203 in 2018 Antwerpen-Zuid te koop te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een pand met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop zetten van uw immo in de Boudewijnssteeg 11 bus 203 in 2018 Antwerpen-Zuid vlekkeloos verloopt. De lokale werking op regio Antwerpen, gekend van De Boerentoren, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw panden sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van de immo van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koop appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een immo. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.