Zet nu uw appartement in de Britselei 4 bus 42 in 2000 Antwerpen (Centrum) te koop

Zet nu uw appartement in de Britselei 4 bus 42 in 2000 Antwerpen (Centrum) te koop

Britselei 4 bus 42
2000 Antwerpen (Centrum)
RatingBeoordeling 3,5/5 gebaseerd op 2 reviews

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van het koop appartement een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het te koop aanbieden van een koop appartement. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om kopers te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk koopwoning.

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

Eigenaar van het koopappartement in de Britselei 4 bus 42 in 2000 Antwerpen (Centrum)? U wenst deze graag te koop zetten? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een koopwoning met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopappartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar kopers op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw woning. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het verkopen van uw immo in de Britselei 4 bus 42 in 2000 Antwerpen (Centrum) vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op Antwerpen, bekend van het Rubenshuis, vinden kopers het zoekertje van uw koopwoningen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.