Uw appartement in de Van der Sweepstraat 12 bus 53 in 2000 Antwerpen (Centrum) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Van der Sweepstraat 12 bus 53 in 2000 Antwerpen (Centrum) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Van der Sweepstraat 12 bus 53
2000 Antwerpen (Centrum)
RatingBeoordeling 4,6/5 gebaseerd op 2 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw immo in de Van der Sweepstraat 12 bus 53 in 2000 Antwerpen (Centrum) te verkopen? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een pand met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopwoning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koop appartement, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door personen die een woning willen kopen vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw woning in de Van der Sweepstraat 12 bus 53 in 2000 Antwerpen (Centrum) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, bekend van De Boerentoren, draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het koopappartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw woning toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop aanbieden van een immo. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.