Uw appartement in de Gaston Burssenslaan 21 bus 1 in 2050 Antwerpen (Linkeroever) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Gaston Burssenslaan 21 bus 1 in 2050 Antwerpen (Linkeroever) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Gaston Burssenslaan 21 bus 1
2050 Antwerpen (Linkeroever)
RatingBeoordeling 3,3/5 gebaseerd op 3 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw koopappartement in de Gaston Burssenslaan 21 bus 1 in 2050 Antwerpen (Linkeroever) te koop te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een woning met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een immo met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het als verkoper in de markt zetten van uw appartement in de Gaston Burssenslaan 21 bus 1 in 2050 Antwerpen (Linkeroever) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op centrum Antwerpen, bekend van het MUHLA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van de immo van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop zetten van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een immo.