Uw appartement in de Gorterstraat 21 bus 7 in 2000 Antwerpen (Centrum) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Gorterstraat 21 bus 7 in 2000 Antwerpen (Centrum) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Gorterstraat 21 bus 7
2000 Antwerpen (Centrum)
RatingBeoordeling 3,7/5 gebaseerd op 1 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw appartement in de Gorterstraat 21 bus 7 in 2000 Antwerpen (Centrum) als verkoper in de markt te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw immo, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw woning in de Gorterstraat 21 bus 7 in 2000 Antwerpen (Centrum) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op centrum Antwerpen, bekend van het MAS (Museum aan de Stroom), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het appartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw immo toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een pand. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een pand.