Zet nu uw appartement in de Goudenregenlaan 4 bus 23 in 2610 Antwerpen (Wilrijk) te koop

Zet nu uw appartement in de Goudenregenlaan 4 bus 23 in 2610 Antwerpen (Wilrijk) te koop

Goudenregenlaan 4 bus 23
2610 Antwerpen (Wilrijk)
RatingBeoordeling 3,4/5 gebaseerd op 2 reviews

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van het pand een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer de oriƫntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het verkopen van een immo. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om personen die een woning willen kopen te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk appartement.

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

Eigenaar van de immo in de Goudenregenlaan 4 bus 23 in 2610 Antwerpen (Wilrijk)? U wenst deze graag verkopen? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een koopappartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopwoning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar kopers op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw immo. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het verkopen van uw koopwoning in de Goudenregenlaan 4 bus 23 in 2610 Antwerpen (Wilrijk) vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op centrum Antwerpen, gekend van het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (MUHLA), vinden kopers het zoekertje van uw panden sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.