Zet nu uw appartement in de Graaf van Hoornestraat 3 bus 34 in 2000 Antwerpen (Centrum) te koop

Zet nu uw appartement in de Graaf van Hoornestraat 3 bus 34 in 2000 Antwerpen (Centrum) te koop

Graaf van Hoornestraat 3 bus 34
2000 Antwerpen (Centrum)
RatingBeoordeling 4/5 gebaseerd op 4 reviews

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van het kooppand een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het als verkoper in de markt zetten van een appartement. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om personen die een woning willen kopen te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk immo.

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

Eigenaar van de immo in de Graaf van Hoornestraat 3 bus 34 in 2000 Antwerpen (Centrum)? U wenst deze graag te koop aanbieden? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een pand met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar personen die een woning willen kopen op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw appartement. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het verkopen van uw appartement in de Graaf van Hoornestraat 3 bus 34 in 2000 Antwerpen (Centrum) vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op Antwerpen, gekend van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, vinden personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw woningen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.