Uw appartement in de Guicciardinistraat 9 bus 201 in 2050 Antwerpen (Linkeroever) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Guicciardinistraat 9 bus 201 in 2050 Antwerpen (Linkeroever) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Guicciardinistraat 9 bus 201
2050 Antwerpen (Linkeroever)
RatingBeoordeling 4,5/5 gebaseerd op 1 reviews

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

U heeft plannen om uw koopwoning in de Guicciardinistraat 9 bus 201 in 2050 Antwerpen (Linkeroever) als verkoper in de markt te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een koop appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een immo met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koop appartement, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door personen die een woning willen kopen vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het als verkoper in de markt zetten van uw pand in de Guicciardinistraat 9 bus 201 in 2050 Antwerpen (Linkeroever) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, gekend van het MUHLA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw koopwoningen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van de woning van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een immo. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.