Zet nu uw appartement in de Laarsebaan 1 bus 24 in 2170 Antwerpen (Merksem) te koop

Zet nu uw appartement in de Laarsebaan 1 bus 24 in 2170 Antwerpen (Merksem) te koop

Laarsebaan 1 bus 24
2170 Antwerpen (Merksem)
RatingBeoordeling 3,2/5 gebaseerd op 1 reviews

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van de woning een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het als verkoper in de markt zetten van een immo. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om personen die een woning willen kopen te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk immo.

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

Eigenaar van de woning in de Laarsebaan 1 bus 24 in 2170 Antwerpen (Merksem)? U wenst deze graag te koop zetten? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een koop appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopwoning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar personen die een woning willen kopen op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw koop appartement. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het als verkoper in de markt zetten van uw koopwoning in de Laarsebaan 1 bus 24 in 2170 Antwerpen (Merksem) vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op Antwerpen, gekend van De Boerentoren, vinden kopers het zoekertje van uw woningen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.