Uw appartement in de Lange Achteromstraat 16 bus 1 in 2018 Antwerpen-Zuid nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Lange Achteromstraat 16 bus 1 in 2018 Antwerpen-Zuid nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Lange Achteromstraat 16 bus 1
2018 Antwerpen-Zuid
RatingBeoordeling 4,2/5 gebaseerd op 4 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw koopwoning in de Lange Achteromstraat 16 bus 1 in 2018 Antwerpen-Zuid te verkopen? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een immo met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw pand, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door personen die een woning willen kopen vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop aanbieden van uw immo in de Lange Achteromstraat 16 bus 1 in 2018 Antwerpen-Zuid vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen stad, gekend van het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (MUHLA), draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van de woning van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koopappartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een koop appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.