Uw appartement in de Lodewijk Andersonstraat 12 bus 101 in 2180 Antwerpen (Ekeren) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Lodewijk Andersonstraat 12 bus 101 in 2180 Antwerpen (Ekeren) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Lodewijk Andersonstraat 12 bus 101
2180 Antwerpen (Ekeren)
RatingBeoordeling 4/5 gebaseerd op 5 reviews

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

U heeft plannen om uw immo in de Lodewijk Andersonstraat 12 bus 101 in 2180 Antwerpen (Ekeren) te verkopen? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een pand met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door personen die een woning willen kopen vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop aanbieden van uw appartement in de Lodewijk Andersonstraat 12 bus 101 in 2180 Antwerpen (Ekeren) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op centrum Antwerpen, gekend van het Rubenshuis, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw woningen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Het plaatsen van een zoekertje voor een appartement op Te-koop-Antwerpen.be. Hoe gaat dit in zijn werk?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van de immo van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan personen die een woning willen kopen. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een pand.