Uw immo in de Bourlastraat 15 bus 7 in 2000 Antwerpen (Centrum) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw immo in de Bourlastraat 15 bus 7 in 2000 Antwerpen (Centrum) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Bourlastraat 15 bus 7
2000 Antwerpen (Centrum)
RatingBeoordeling 4,3/5 gebaseerd op 3 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw koopappartement in de Bourlastraat 15 bus 7 in 2000 Antwerpen (Centrum) te verkopen? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een immo met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een immo met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw pand, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw appartement in de Bourlastraat 15 bus 7 in 2000 Antwerpen (Centrum) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, gekend van het Museum aan de Stroom (MAS), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw panden sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Het plaatsen van een zoekertje voor een appartement op Te-koop-Antwerpen.be. Hoe gaat dit in zijn werk?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het pand van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een koopwoning. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een immo.