Uw immo in de Goudbloemstraat 17 bus 2 in 2060 Antwerpen-Noord nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw immo in de Goudbloemstraat 17 bus 2 in 2060 Antwerpen-Noord nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Goudbloemstraat 17 bus 2
2060 Antwerpen-Noord
RatingBeoordeling 4,6/5 gebaseerd op 3 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw koop appartement in de Goudbloemstraat 17 bus 2 in 2060 Antwerpen-Noord te verkopen? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een immo met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het als verkoper in de markt zetten van uw appartement in de Goudbloemstraat 17 bus 2 in 2060 Antwerpen-Noord vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen stad, gekend van het Museum aan de Stroom (MAS), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw koopwoningen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Het plaatsen van een zoekertje voor een appartement op Te-koop-Antwerpen.be. Hoe gaat dit in zijn werk?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het kooppand van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw pand toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop aanbieden van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een woning.