Zet nu uw immo in de Lange Kongostraat 5 bus 31 in 2060 Antwerpen-Noord te koop

Zet nu uw immo in de Lange Kongostraat 5 bus 31 in 2060 Antwerpen-Noord te koop

Lange Kongostraat 5 bus 31
2060 Antwerpen-Noord
RatingBeoordeling 4,3/5 gebaseerd op 1 reviews

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van de woning een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het als verkoper in de markt zetten van een pand. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om kopers te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk koopwoning.

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

Eigenaar van de immo in de Lange Kongostraat 5 bus 31 in 2060 Antwerpen-Noord? U wenst deze graag verkopen? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een immo met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een woning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar kopers op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw appartement. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het te koop aanbieden van uw appartement in de Lange Kongostraat 5 bus 31 in 2060 Antwerpen-Noord vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op centrum Antwerpen, bekend van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, vinden kopers het zoekertje van uw koopappartementen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.