Uw immo in de Majoor Maelfaitplein 13 bus 201 in 2660 Antwerpen (Hoboken) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw immo in de Majoor Maelfaitplein 13 bus 201 in 2660 Antwerpen (Hoboken) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Majoor Maelfaitplein 13 bus 201
2660 Antwerpen (Hoboken)
RatingBeoordeling 4,8/5 gebaseerd op 5 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw appartement in de Majoor Maelfaitplein 13 bus 201 in 2660 Antwerpen (Hoboken) te koop aan te bieden? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een pand met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopwoning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koop appartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw koopwoning in de Majoor Maelfaitplein 13 bus 201 in 2660 Antwerpen (Hoboken) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op regio Antwerpen, gekend van het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (MUHLA), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het koopappartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw woning toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan personen die een woning willen kopen. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.