Uw immo in de Marnixstraat 16 bus 9 in 2060 Antwerpen-Noord nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw immo in de Marnixstraat 16 bus 9 in 2060 Antwerpen-Noord nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Marnixstraat 16 bus 9
2060 Antwerpen-Noord
RatingBeoordeling 3,2/5 gebaseerd op 4 reviews

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

U heeft plannen om uw koopwoning in de Marnixstraat 16 bus 9 in 2060 Antwerpen-Noord te koop te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een koop appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een pand met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koopappartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door personen die een woning willen kopen vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop zetten van uw immo in de Marnixstraat 16 bus 9 in 2060 Antwerpen-Noord vlekkeloos verloopt. De lokale werking op regio Antwerpen, met in zijn hart de Grote Markt, met het stadhuis, verscheidene gildehuizen en de Brabofontein, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Het plaatsen van een zoekertje voor een appartement op Te-koop-Antwerpen.be. Hoe gaat dit in zijn werk?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het pand van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koop appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop zetten van een immo. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een koop appartement.