Uw koop appartement in de August Van Daelstraat 20 bus 1 in 2610 Antwerpen (Wilrijk) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw koop appartement in de August Van Daelstraat 20 bus 1 in 2610 Antwerpen (Wilrijk) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

August Van Daelstraat 20 bus 1
2610 Antwerpen (Wilrijk)
RatingBeoordeling 3,4/5 gebaseerd op 5 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw appartement in de August Van Daelstraat 20 bus 1 in 2610 Antwerpen (Wilrijk) te verkopen? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopappartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw immo, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop zetten van uw pand in de August Van Daelstraat 20 bus 1 in 2610 Antwerpen (Wilrijk) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, bekend van het MAS (Museum aan de Stroom), draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van de immo van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw immo toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een pand. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een koop appartement.