Zet nu uw koop appartement in de Broederminstraat 8 bus 201 in 2018 Antwerpen-Zuid te koop

Zet nu uw koop appartement in de Broederminstraat 8 bus 201 in 2018 Antwerpen-Zuid te koop

Broederminstraat 8 bus 201
2018 Antwerpen-Zuid
RatingBeoordeling 3,4/5 gebaseerd op 4 reviews

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van de woning een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het te koop zetten van een appartement. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om kopers te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk appartement.

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

Eigenaar van het pand in de Broederminstraat 8 bus 201 in 2018 Antwerpen-Zuid? U wenst deze graag te koop aanbieden? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een pand met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar kopers op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw pand. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het te koop zetten van uw appartement in de Broederminstraat 8 bus 201 in 2018 Antwerpen-Zuid vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op Antwerpen, bekend van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, vinden personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw appartementen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.