Uw koop appartement in de Gijselsstraat 15 bus 1 in 2140 Antwerpen (Borgerhout) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw koop appartement in de Gijselsstraat 15 bus 1 in 2140 Antwerpen (Borgerhout) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Gijselsstraat 15 bus 1
2140 Antwerpen (Borgerhout)
RatingBeoordeling 3,3/5 gebaseerd op 1 reviews

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

U heeft plannen om uw koopappartement in de Gijselsstraat 15 bus 1 in 2140 Antwerpen (Borgerhout) te verkopen? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een pand met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een woning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koopappartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop zetten van uw koopwoning in de Gijselsstraat 15 bus 1 in 2140 Antwerpen (Borgerhout) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op gemeente Antwerpen (2000), gekend van het Museum aan de Stroom (MAS), draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw woningen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het kooppand van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop aanbieden van een koop appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan personen die een woning willen kopen. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.