Zet nu uw koop appartement in de Gounodstraat 6 bus 22 in 2018 Antwerpen-Zuid te koop

Zet nu uw koop appartement in de Gounodstraat 6 bus 22 in 2018 Antwerpen-Zuid te koop

Gounodstraat 6 bus 22
2018 Antwerpen-Zuid
RatingBeoordeling 3,3/5 gebaseerd op 3 reviews

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van het koopappartement een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het als verkoper in de markt zetten van een koopappartement. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om kopers te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk appartement.

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

Eigenaar van de woning in de Gounodstraat 6 bus 22 in 2018 Antwerpen-Zuid? U wenst deze graag te koop aanbieden? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar personen die een woning willen kopen op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw woning. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het verkopen van uw appartement in de Gounodstraat 6 bus 22 in 2018 Antwerpen-Zuid vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op gemeente Antwerpen (2000), bekend van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, vinden kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.