Uw koopappartement in de Boudewijnsstraat 12 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw koopappartement in de Boudewijnsstraat 12 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Boudewijnsstraat 12 bus 4
2018 Antwerpen-Zuid
RatingBeoordeling 3,4/5 gebaseerd op 4 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw koop appartement in de Boudewijnsstraat 12 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid te koop aan te bieden? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een koopwoning met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een pand met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door personen die een woning willen kopen vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw koopwoning in de Boudewijnsstraat 12 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, gekend van het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (MUHLA), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het koopappartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw immo toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een pand.