Zet nu uw koopappartement in de Gounodstraat 5 bus 5 in 2018 Antwerpen-Zuid te koop

Zet nu uw koopappartement in de Gounodstraat 5 bus 5 in 2018 Antwerpen-Zuid te koop

Gounodstraat 5 bus 5
2018 Antwerpen-Zuid
RatingBeoordeling 3,9/5 gebaseerd op 2 reviews

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van de koopwoning een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer de oriƫntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het te koop zetten van een woning. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om kopers te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk appartement.

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

Eigenaar van de immo in de Gounodstraat 5 bus 5 in 2018 Antwerpen-Zuid? U wenst deze graag verkopen? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een koop appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopwoning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar personen die een woning willen kopen op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw pand. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het verkopen van uw appartement in de Gounodstraat 5 bus 5 in 2018 Antwerpen-Zuid vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op Antwerpen, gekend van de Zoo van Antwerpen, vinden kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.