Uw koopappartement in de Grétrystraat 19 bus 9 in 2018 Antwerpen-Zuid nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw koopappartement in de Grétrystraat 19 bus 9 in 2018 Antwerpen-Zuid nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Grétrystraat 19 bus 9
2018 Antwerpen-Zuid
RatingBeoordeling 4,5/5 gebaseerd op 4 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw koopwoning in de Grétrystraat 19 bus 9 in 2018 Antwerpen-Zuid te koop aan te bieden? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een immo met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koopappartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het als verkoper in de markt zetten van uw immo in de Grétrystraat 19 bus 9 in 2018 Antwerpen-Zuid vlekkeloos verloopt. De lokale werking op regio Antwerpen, bekend van het MAS (Museum aan de Stroom), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw panden sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het kooppand van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw immo toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop aanbieden van een immo. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.