Zet nu uw koopappartement in de Mortselsesteenweg 5 bus 1 in 2100 Antwerpen (Deurne) te koop

Zet nu uw koopappartement in de Mortselsesteenweg 5 bus 1 in 2100 Antwerpen (Deurne) te koop

Mortselsesteenweg 5 bus 1
2100 Antwerpen (Deurne)
RatingBeoordeling 4,1/5 gebaseerd op 4 reviews

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van het koop appartement een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het als verkoper in de markt zetten van een pand. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om kopers te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk koop appartement.

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

Eigenaar van de woning in de Mortselsesteenweg 5 bus 1 in 2100 Antwerpen (Deurne)? U wenst deze graag verkopen? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een immo met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopappartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar personen die een woning willen kopen op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw appartement. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het te koop aanbieden van uw appartement in de Mortselsesteenweg 5 bus 1 in 2100 Antwerpen (Deurne) vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op centrum Antwerpen, bekend van het MAS (Museum aan de Stroom), vinden kopers het zoekertje van uw woningen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.