Uw koopwoning in de Brugstraat 14 bus 202 in 2060 Antwerpen-Noord nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw koopwoning in de Brugstraat 14 bus 202 in 2060 Antwerpen-Noord nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Brugstraat 14 bus 202
2060 Antwerpen-Noord
RatingBeoordeling 3,6/5 gebaseerd op 3 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw immo in de Brugstraat 14 bus 202 in 2060 Antwerpen-Noord als verkoper in de markt te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een pand met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koopwoning, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop aanbieden van uw koop appartement in de Brugstraat 14 bus 202 in 2060 Antwerpen-Noord vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen stad, bekend van Het Steen, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het koopappartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koop appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop zetten van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een pand.