Uw pand in de Bourlastraat 15 bus 1 in 2000 Antwerpen (Centrum) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw pand in de Bourlastraat 15 bus 1 in 2000 Antwerpen (Centrum) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Bourlastraat 15 bus 1
2000 Antwerpen (Centrum)
RatingBeoordeling 4,3/5 gebaseerd op 2 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw woning in de Bourlastraat 15 bus 1 in 2000 Antwerpen (Centrum) te koop aan te bieden? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een koopappartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koop appartement, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het als verkoper in de markt zetten van uw woning in de Bourlastraat 15 bus 1 in 2000 Antwerpen (Centrum) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen stad, bekend van het MAS (Museum aan de Stroom), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw koopappartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het koopappartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koopappartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een immo. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan personen die een woning willen kopen. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een koop appartement.