Uw pand in de IJzerenwegstraat 15 bus 1 in 2040 Antwerpen (Berendrecht-Lillo-Zandvliet) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw pand in de IJzerenwegstraat 15 bus 1 in 2040 Antwerpen (Berendrecht-Lillo-Zandvliet) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

IJzerenwegstraat 15 bus 1
2040 Antwerpen (Berendrecht-Lillo-Zandvliet)
RatingBeoordeling 4,9/5 gebaseerd op 1 reviews

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

U heeft plannen om uw woning in de IJzerenwegstraat 15 bus 1 in 2040 Antwerpen (Berendrecht-Lillo-Zandvliet) als verkoper in de markt te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw pand, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door personen die een woning willen kopen vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw appartement in de IJzerenwegstraat 15 bus 1 in 2040 Antwerpen (Berendrecht-Lillo-Zandvliet) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op centrum Antwerpen, gekend van het Rubenshuis, draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Het plaatsen van een zoekertje voor een appartement op Te-koop-Antwerpen.be. Hoe gaat dit in zijn werk?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het appartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het als verkoper in de markt zetten van een pand. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.