Uw appartement in de Gijzelaarsstraat 19 bus 201 in 2000 Antwerpen (Centrum) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Gijzelaarsstraat 19 bus 201 in 2000 Antwerpen (Centrum) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Gijzelaarsstraat 19 bus 201
2000 Antwerpen (Centrum)
RatingBeoordeling 3,2/5 gebaseerd op 1 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw koop appartement in de Gijzelaarsstraat 19 bus 201 in 2000 Antwerpen (Centrum) te koop te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een koopappartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het als verkoper in de markt zetten van uw woning in de Gijzelaarsstraat 19 bus 201 in 2000 Antwerpen (Centrum) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op centrum Antwerpen, bekend van Het Steen, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van de woning van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koop appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop aanbieden van een pand. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.