Zet nu uw appartement in de Luisbekelaar 1 bus 30 in 2140 Antwerpen (Borgerhout) te koop

Zet nu uw appartement in de Luisbekelaar 1 bus 30 in 2140 Antwerpen (Borgerhout) te koop

Luisbekelaar 1 bus 30
2140 Antwerpen (Borgerhout)
RatingBeoordeling 4,2/5 gebaseerd op 3 reviews

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van de koopwoning een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het als verkoper in de markt zetten van een koop appartement. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om kopers te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk immo.

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

Eigenaar van het pand in de Luisbekelaar 1 bus 30 in 2140 Antwerpen (Borgerhout)? U wenst deze graag te koop aanbieden? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een pand met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een woning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar kopers op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw appartement. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het als verkoper in de markt zetten van uw immo in de Luisbekelaar 1 bus 30 in 2140 Antwerpen (Borgerhout) vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op Antwerpen stad, bekend van het Museum aan de Stroom (MAS), vinden personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw appartementen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.