Zet nu uw appartement in de Marie-Josélaan 8 bus 5 in 2600 Antwerpen (Berchem) te koop

Zet nu uw appartement in de Marie-Josélaan 8 bus 5 in 2600 Antwerpen (Berchem) te koop

Marie-Josélaan 8 bus 5
2600 Antwerpen (Berchem)
RatingBeoordeling 4,4/5 gebaseerd op 1 reviews

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van de immo een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het verkopen van een pand. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om kopers te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk koop appartement.

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

Eigenaar van het koopappartement in de Marie-Josélaan 8 bus 5 in 2600 Antwerpen (Berchem)? U wenst deze graag als verkoper in de markt zetten? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een koop appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar kopers op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw koopwoning. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het te koop zetten van uw koopwoning in de Marie-Josélaan 8 bus 5 in 2600 Antwerpen (Berchem) vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op centrum Antwerpen, gekend van het MUHLA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), vinden kopers het zoekertje van uw panden sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.