Uw appartement in de Robert Schumanlaan 21 bus 22 in 2660 Antwerpen (Hoboken) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Robert Schumanlaan 21 bus 22 in 2660 Antwerpen (Hoboken) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Robert Schumanlaan 21 bus 22
2660 Antwerpen (Hoboken)
RatingBeoordeling 4,6/5 gebaseerd op 2 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw immo in de Robert Schumanlaan 21 bus 22 in 2660 Antwerpen (Hoboken) te verkopen? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koop appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw woning in de Robert Schumanlaan 21 bus 22 in 2660 Antwerpen (Hoboken) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op regio Antwerpen, met De Meir, een winkel-wandelstraat die de oude stad met het station verbindt, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het kooppand van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw immo toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop zetten van een koopappartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.