Uw immo in de Broederminstraat 11 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw immo in de Broederminstraat 11 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Broederminstraat 11 bus 4
2018 Antwerpen-Zuid
RatingBeoordeling 4,4/5 gebaseerd op 5 reviews

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

U heeft plannen om uw koop appartement in de Broederminstraat 11 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid te koop te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een immo met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koop appartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het als verkoper in de markt zetten van uw appartement in de Broederminstraat 11 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, gekend van het Museum aan de Stroom (MAS), draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw koopappartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het koop appartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw woning toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een immo. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan personen die een woning willen kopen. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.