Zet nu uw immo in de Broydenborglaan 2 bus 1 in 2660 Antwerpen (Hoboken) te koop

Zet nu uw immo in de Broydenborglaan 2 bus 1 in 2660 Antwerpen (Hoboken) te koop

Broydenborglaan 2 bus 1
2660 Antwerpen (Hoboken)
RatingBeoordeling 3,8/5 gebaseerd op 1 reviews

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Wij bieden u bij Te-koop-Antwerpen.be als verkoper van het appartement een gestandaardiseerde pandfiche aan die u naar wens kan vervolledigen. U krijgt hier de mogelijkheid toe na een gratis registratie op onze website. Deze pandfiche bestaat uit de informatie die het meest relevant geacht wordt door de bezoekers van Te-koop-Antwerpen.be zoals onder meer het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Daarnaast zijn er ook een aantal gegevens die u verplicht bij wet moet vermelden bij het als verkoper in de markt zetten van een koopappartement. Zo bent u zeker dat uw zoekertje voldoende gedetailleerd is om kopers te overtuigen om contact met u als verkoper op te nemen. Dit kan door een handig contactformulier onderaan het zoekertje van elk appartement.

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

Eigenaar van het koopappartement in de Broydenborglaan 2 bus 1 in 2660 Antwerpen (Hoboken)? U wenst deze graag te koop zetten? ViaTe-koop-Antwerpen.be is dit niet enkel gratis maar ook zeer makkelijk en snel! Of het nu gaat over een pand met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats, bij Te-koop-Antwerpen.be helpen onze medewerkers u graag verder! Als verkoperdient u enkel de nodige details, waarnaar kopers op zoek zijn, in te vullen tijdens het aanmaken van het zoekertje van uw immo. Bij Te-koop-Antwerpen.be zorgen wij nadien dat uw zoekertje makkelijk kan worden teruggevonden door de bezoekers van deze website.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be doet er alles aan om het te koop zetten van uw appartement in de Broydenborglaan 2 bus 1 in 2660 Antwerpen (Hoboken) vlekkeloos te laten verlopen. Door een lokale focus op gemeente Antwerpen (2000), met zijn prachtige Centraal Station, vinden kopers het zoekertje van uw koopwoningen sneller terug dan op een website met overaanbod van alle regio's in Vlaanderen en Brussel.