Uw immo in de Mevrouw Courtmansstraat 18 bus 2 in 2600 Antwerpen (Berchem) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw immo in de Mevrouw Courtmansstraat 18 bus 2 in 2600 Antwerpen (Berchem) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Mevrouw Courtmansstraat 18 bus 2
2600 Antwerpen (Berchem)
RatingBeoordeling 4,7/5 gebaseerd op 4 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw pand in de Mevrouw Courtmansstraat 18 bus 2 in 2600 Antwerpen (Berchem) te verkopen? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een immo met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een pand met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw immo in de Mevrouw Courtmansstraat 18 bus 2 in 2600 Antwerpen (Berchem) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op gemeente Antwerpen (2000), met De Meir, een winkel-wandelstraat die de oude stad met het station verbindt, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het appartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koop appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop aanbieden van een immo. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.