Uw koop appartement in de Generaal Van Merlenstraat 18 bus 0.0 in 2600 Antwerpen (Berchem) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw koop appartement in de Generaal Van Merlenstraat 18 bus 0.0 in 2600 Antwerpen (Berchem) nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Generaal Van Merlenstraat 18 bus 0.0
2600 Antwerpen (Berchem)
RatingBeoordeling 3,6/5 gebaseerd op 5 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Te-koop-Antwerpen.be!

U heeft plannen om uw pand in de Generaal Van Merlenstraat 18 bus 0.0 in 2600 Antwerpen (Berchem) te koop te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een woning met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een pand met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koop appartement, zodat personen die een woning willen kopen de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door personen die een woning willen kopen vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop zetten van uw immo in de Generaal Van Merlenstraat 18 bus 0.0 in 2600 Antwerpen (Berchem) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op stad Antwerpen, gekend van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw koopwoningen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het appartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een koopwoning.