Uw koopwoning in de Goudbloemstraat 9 bus 1 in 2060 Antwerpen-Noord nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Uw koopwoning in de Goudbloemstraat 9 bus 1 in 2060 Antwerpen-Noord nu zonder kosten te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be

Goudbloemstraat 9 bus 1
2060 Antwerpen-Noord
RatingBeoordeling 3,5/5 gebaseerd op 4 reviews

Uw pand nu te koop zetten op Te-koop-Antwerpen.be, helemaal gratis!

U heeft plannen om uw koop appartement in de Goudbloemstraat 9 bus 1 in 2060 Antwerpen-Noord te koop te zetten? Via Te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper een gratis zoekertje aanmaken voor een koopwoning met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een immo met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U voorziet de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat kopers de nodig informatie meteen kunnen terugvinden. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers vlot zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop aanbieden van uw woning in de Goudbloemstraat 9 bus 1 in 2060 Antwerpen-Noord vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, bekend van het Museum aan de Stroom (MAS), draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoper en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het pand van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw immo toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een woning. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een koopwoning.